Mat og vin

”Vi ønsket å ha gjesten og maten i fokus, så vi valgte å fjerne alle forstyrelser i omgivelsene”


Simon Weinberg
OMAKASE 850,- [a Japanese expression that can be loosely translated as "trust the chef”]


DRIKKEMENY 800,-

Next
Nyheter / media
Bokbacka nevnt i media, klikk her
Følg restauranten gjennom vår Instagram konto:

Next
Om oss

Velkommen til en folkelig gourmet restaurant. Vi ønsker å tilby en opplevelse utover det vanlige. Vi serverer spennende mat og drikke, der økologi og kvalitet står i fokus. Vår matlagning handler om å finne råvaren der den er best, og spise den når den er på sitt beste. Vår ambisjon er å stimulere alle sansene gjennom vår mat og drikke. Vi ønsker å være nyskapende i det vi gjør og finne balansen i det naturlige og tekniske kjøkken, for å kunne tilby deg en unik opplevelse. Det handler om å se enkelheten i en råvare, så vel som å kunne bruke teknikken som skal til for å løfte råvaren til sitt fulle potensial.

Next
Reservasjon

For å gjøre bordbestillingen enkel for deg, har vi online booking. Vennligst legg merke til: Våren restaurant består til stor del av en svær matbar som vi er veldig stolte øver.

Booking Policy: For selskaber over 5 i antal, må frafald i antal / cancellering ske senest 48 timer før ankomst. For selskaber på 5 og under, gælder 24 timers varsel. Herefter tilfalder gebyr for produktion, råvarer og tabt inkomst - 1000NOK per person. I tilfælde hvor folk ikke dukker op til deres bekræftet bookingen, vil W Enterprise AS Org.nr: 9128 12650 sende faktura på mail.

Ønsker dere å bestille bord til flere enn 5 personer eller booke ett lukket selskap ?
Send oss gjerne en forespørsel på restaurant@bokbacka.no

ÅPNINGSTIDER

Vi holder åpent Tirsdag - Lørdag fra klokken 17:00.

HITTA TILL OSS

Skovveien 15, 0257 Oslo - Norge restaurant@bokbacka.no

KONTAKT

Restaurant: (+47) 41 26 01 44 (12:00-17:00)
restaurant@bokbacka.noSamarbeidspartnere


Aktuell kunstutstiller på Bokbacka er Eleanor Barreau i samarbete med Artworx pop-up gallery, som viser hvordan kvinner har blitt representert fra 40-talet til idag. Vi oppfordrer kunstnere og skulptører, kjente og ukjente, til å sende inn sin portølje til oss på simon@bokbacka.no.

Konst: Anne Udnes Hotell: Oscar House Grafisk profil/hemsida: PerZZon Media Solutions