Informasjon om smittevern på Bokbacka

Kjære gjester, som vi har gledet oss til å åpne dørene og se dere igjen.

Dere vil komme til en trygg og noe annerledes opplevelse. Vi er opptatt av at det skal føles avslappende å være gjest hos oss. Det får vi til dersom både vi og våre gjester følger reglene for smittevern.

Først og fremst ber vi om at du som hoster eller kjenner på andre symptomer bestiller bord en dag du føler deg helt frisk igjen.

Du som derimot er frisk og kommer på besøk ber vi om at holder minimum 1 meters avstand fra andre gjester og personal under hele oppholdet.

Antibac står klart ved inngangen og skal benyttes av alle som ankommer Bokbacka. Vi viser deg til bordet ditt så snart vi kan, mens på uteserveringen kan du sette deg der det er ledig plass.

Vi tar bestilling ved bordet, så skal du bare nyte kvelden sittende. Ved toalettbesøk eller røykepause ber vi om at du holder 1 meters avstand i køen og at du ikke blir stående i trappen vår og vente, slik at den kun blir brukt som passasje.

Vi tar ikke imot kontanter, men du kan betale med kort og Vipps.

Vår meny er forenklet i begynnelsen av gjenåpningen, slik at vi kan bruke tid på å holde lokalene våre trygge i henhold til smittevern.