Til deg som vil ha jul tradisjonen tro!Ingrid Espelid Hovig har utgitt flere bøker med Julens oppskrifter. Hvor alt det tradisjonelle har vært med, men tradisjoner endrer men mange retter består. Det Ingrid selv koste seg mest med før jul, var nok likevel kakebakingen: gyllengule goro, sirupssnipper og sandkaker - som alltid slapp formen. De hun satte pris på fikk små bokser med perfekt stekte krumkaker eller sandkaker med rødt bånd og sløyfe på. Det var en fin tradisjon. Julen er tradisjon, fra førjulstidens forberedelser til julens lange og koselige måltider sammen med familien eller din valgte familie –folk man trives med. Selv feiret Ingrid julen i Oslo med vennelag, og mange fine kvelder min sin valgte familie før hun reiste til familien sin i Bergen. Hele livet var hun opptatt av sanger og salmer, og «Det hev ei rose sprunge». Boken inneholder mer enn 75 oppskrifter på julemat nennsomt justert for vår tid, men med trad